Revizie aer conditionat

Aparatele de aer conditionat moderne sunt foarte fiabile, dar pentru a functiona in parametri optimi, este necesar ca periodic sa se efectueze operatia de revizie aer conditionat.

Acesta consta in verificarea completa a climatizarii, efectuarea reparatiilor necesare, verificarea presiunii freonului si incarcarea cu freon (daca este necesar), precum si curatarea (igienizarea) aparatului de aer conditionat.

Compania Future Line Instal SRL Bucuresti (cu o vechime de peste 30 de ani) presteaza si altfel de servicii pentru clienti persoane fizice sau juridice din Bucuresti si Ilfov, precum si din judetele limitrofe: Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman.

Avem dotari tehnice moderne, angajati experimentati si o flota mare si moderna, iar preturile practicate sunt accesibile.

Revizie aer conditionat

Operatiunea de revizie aer conditionat consta in:

  • verificarea sistemului de prindere a unitatii interioare si a consolelor pentru unitatea exterioara;
  • verificarea legaturilor electrice, a telecomenzii si a furtunului de scurgere pentru condens;
  •  verificarea etanseitatii traseului frigorific,  presiunii freonului si incarcarea cu freon (cand este cazul);
  • verificarea functionarii compresorului si ventilatoarelor;
  • inlocuiorea componentelor uzate sau defecte;
  • curatarea (igienizarea aparatului de aer conditionat).

Puteti afla mai multe despre compania Future Line Instal SRL Bucuresti la pagina DESPRE NOI.

Revizie aer conditionat

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii de service aer conditionat oferiti?

In acest domeniu de activitate oferim urmatoarele servicii: instalare (montaj), incarcare cu freon, curatare (igienizare), revizie si reparatii aer conditionat. Comercializam aparate de climatizare din brandurile Yamato, Ariston, Midea si Gree (din stoc propriu) si Daikin (stoc furnizor).

In ce zone din tara va desfasurati activitatea?

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti-Ilfov, dar si in judetele Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman (in localitatile Bucuresti, Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari, Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu Gara, Targoviste, Moreni, Fieni, Gaesti, Pucioasa, Racari, Titu, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Amara, Cazanesti, Firtbinti-Targ, Tandarei, Giurgiu, Bolintin-Vale, Mihailesti, Adunatii-Copaceni, Ploiesti, Campina, Azuga, Boldesti-Scaeni, Breaza, Busteni, Baicoi, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte, Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea etc.).

Cum va putem contacta?

Ne puteti contacta la numarul unic 021.201.11.14 (dispecerat disponibil non-stop), prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site-ul www.vreauclimatizare.ro

Pentru ce marci de aparate de climatizare oferiti service?

Oferim service in garantie si postgarantie pentru orice marca si model de aparate de climatizare, dintre care amintim: Vortex, Arctic, Alizee, Fujitsu, Yamato, Grunding, Samsung, Paxton, LG, Hisense, Beko, Gree, Midea, Mitsubishi, Daikin, Star Light, Tesla, Heinner, Hitachi, Haier, Whirlpool etc.

5/5 - (15 voturi)
Call center
E-mail